Reviews

Reviews van cliënten

Masseur Paul lost graag problemen op. In zijn geval op lichamelijk vlak.

Masseur Paul lost graag problemen op. In zijn geval op lichamelijk vlak. Een drukke periode en een zware griep zorgde bij mij voor het opspelen van verborgen pijnpunten en oude sportblessures. Na 6 wekelijkse bezoeken hebben we nu zo goed als geen pijnpunten meer kunnen vinden en voelt het allemaal goed. Top! Ik kom graag nog 1 keer per maand langs voor onderhoud. De massagetafel van Paul bevindt zich in zeer rustige en afgesloten ruimte, totaal ontspannen dus.

Patrick

Een aanrader voor iedereen met werk gerelateerde klachten

Masseur Paul legt letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plek. Ik ben nogal cognitief ingesteld en dol op mijn werk (een denkbaan). Toen dit resulteerde in een overwerktheid ben ik naar Paul gegaan. De eerste behandeling was voor mij meteen een eye-opener. Sindsdien helpt Paul mij beter ontspannen en bewust te worden van de spanning of pijn in mijn lichaam, zodat ik daar beter mee om kan gaan. Mijn lage rugpijn is na een aantal behandelingen verdwenen, en ik ben me meer bewust van hoe ik me kan ontspannen, ook tijdens mijn werk. Een aanrader voor iedereen met werk gerelateerde klachten, of gewoon met een (te) drukke baan.

Katja

Paul voelt als geen ander aan waar het vast zit

Ik ga al ruim een jaar zo nu en dan naar Paul om mijn lichaam te laten verzorgen. Dagelijks zit ik achter een computer wat resulteert in een lijf dat vast zit. Paul voelt als geen ander aan waar het vast zit en masseert precies de goede plekken zonder dat ik dat hoef aan te geven. Paul heeft een grote kennis van het lichaam en weet daardoor echt wat hij doet. Fijn vind ik dat hij ook weet heeft van de Oosterse technieken. Hij werkt met energiebanen die hij losmaakt waardoor hij je van nek tot kuit behandelt omdat alles met elkaar in verbinding staat. Kortom: echt een aanrader!

Joeri

Aanrader!

Ontzettend bedankt voor je massage behandeling, tijd en toewijding! een aanrader voor iedereen!

ellen griffioen

De combinatie van Oosterse en Westerse technieken die hij toepast werkt

Ik ging begin juli naar Paul toe omdat ik opnieuw iets aan mijn chronische pijnklachten in schouder, arm en onderrug wilde laten doen. Ik heb inmiddels 6 behandelingen gehad. Zijn behandelingen zijn een ervaring. Hij voelt heel goed aan waar een blokkade zit en probeert deze op te heffen. De combinatie van Oosterse en Westerse technieken die hij toepast, werkt. Hij voelt zijn grenzen goed aan en stuurt je door naar de huisarts als hij het niet vertrouwt. Ik werk zelf d.m.v. oefeningen gerichter aan mijn klachten en ervaar zijn massages als een fantastische ondersteuning erbij.

ia de Groot

Hij heeft veel kennis en liefde voor zijn vak en gouden handen

Paul is de beste masseur die ik ooit heb gehad. Hij heeft veel kennis en liefde voor zijn vak en gouden handen. Sinds ik regelmatig bij Paul ben geweest zijn mijn klachten (oude blessures, pijnlijke schouders ) verdwenen. Omdat hij een professional is die zorgvuldig en respectvol werkt voelt het altijd veilig en vertrouwd. Ik kan hem van harte aanbevelen !

Femma

Massages van Paul zo intens zo diepgaand

Veel massages in mijn leven gehad En zonder overdrijven zijn de massages van Paul zo intens zo diepgaand dat ik iedere keer heel rustig en met een warm gevoel weer de deur uit ga Bij mij werken de massages niet alleen fysiek maar ook mentaal ten positieve Paul bedankt

Barbara

Zijn aanpak is 100% op maat

Paul is een zeer vakkundige, toegewijde en betrokken! masseur die oog heeft voor zijn cliënt. Zijn aanpak is 100% op maat, echt alleen op jou gericht, waarbij hij Oosterse en Westerse technieken combineert en deze verbindt met zijn jarenlange ervaring en inzichten. De massageruimte is prettig en rustig. Zijn aanpak heb ik nog nergens anders mogen ervaren. Een aanrader voor lichamelijke ongemakken maar ook zeker voor regelmatig “onderhoud”! Paul is een vriendelijk, respectvol en fijn mens.

Peter

Paul neemt echt de tijd

Paul neemt echt de tijd. Zijn handen zijn heel fijngevoelig, zacht en sterk. Zijn energie is heel rustig en doortastend. Hij kijkt naar je als totaal persoon en een bezoek aan Paul voelt daarom ook als meer dan ‘gewoon een massage.’ Voor mij werkt het helend. Ik kom tot rust en voel mij veel lichter na een bezoek. Dankjewel Paul.

Eva

Uitzonderlijk goede masseur

Paul, je bent een uitzonderlijk goede masseur.jij tuned zó goed in op iemand dat kunnen er maar weinig. Dankjewel wederom dat alles weer lekker soepel voelt!

Lisa

Bevrijd van pijn

De masssages van Paul hebben mij eindelijk bevrijd van pijn waar ik jaren last van had. Ondanks steunzolen en physio kwam ik er niet van af en werd de kwaal steeds erger. Dankzij Paul’s effectieve maatwerk loop ik nu eindelijk pijnvrij en soepel. Heerlijk gevoel. Dank!

Rob

Ik liep weer te fluiten

Dag Paul, Graag laat ik je weten dat het is gelukt mijn onrust en ‘zwaarte’ uit mijn lichaam en uit mijn hoofd te krijgen. Aan het eind van de dag, na de massage, viel het me ineens op dat ik liep te fluiten en te zingen. EN ik heb heel goed geslapen, aan één stuk door (dat was me de laatste tijd niet meer gebeurd). Dank! Liesbeth

Liesbeth

Ik voel mij weer top

Een goede massage betekent voor mij dat de masseur in staat moet zijn om te kunnen voelen wat het lichaam nodig heeft. Dit is waar Paul zeer goed in is. Na een massage bij Paul voel ik mij weer top. The place to be voor mij als ik een massage nodig heb.

Mw Mackz